Most active topic starters
Fruzsi | ||||
Diamond | ||||
[MOD]Viktoria | ||||
Kíra | ||||
DarkAngel | ||||
Kittenz | ||||
kicsi_nunis | ||||
Admin | ||||
Dirty | ||||
Lisa. |
November 2024
Hétf. | Kedd | Szer. | Csüt. | Pént. | Szomb. | Vas. |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Legutóbbi témák
Olvasd el ! ! ! ! ! !
+6
Fruzsi
kicsi_nunis
[MOD]Viktoria
DarkAngel
Kíra
Dirty
10 posters
1 / 1 oldal
Olvasd el ! ! ! ! ! !
Sziasztok !
Szeretném veletek közölni , hogy egy ideig nem leszek elérhető mert kórházba megyek . . . Műtétem lesz . Nem szeretném veletek megosztani , hogy miért , mit műtenek meg ilyesmi . . . Remélem nem gond , még nem tudom mikor leszek újra elérhető . Az se biztos , hogy még valaha elérhető leszek . Szeretném , ha szorítanátok értem , ma délután megyek a kórházba és holnap műtenek . Mindenki egyaránt hiányozni fog , de legjobban Angi . Igen , ő az én egyetlenem , nagyon szeretlek Angi ! Valamint Fruzsi , Diamond és Kíra fognak hiányozni , de nagyon .
Remélem még találkozunk . : )
Sziasztok,
Dirty.
Szeretném veletek közölni , hogy egy ideig nem leszek elérhető mert kórházba megyek . . . Műtétem lesz . Nem szeretném veletek megosztani , hogy miért , mit műtenek meg ilyesmi . . . Remélem nem gond , még nem tudom mikor leszek újra elérhető . Az se biztos , hogy még valaha elérhető leszek . Szeretném , ha szorítanátok értem , ma délután megyek a kórházba és holnap műtenek . Mindenki egyaránt hiányozni fog , de legjobban Angi . Igen , ő az én egyetlenem , nagyon szeretlek Angi ! Valamint Fruzsi , Diamond és Kíra fognak hiányozni , de nagyon .
Remélem még találkozunk . : )
Sziasztok,
Dirty.
Dirty- Mester
- Hozzászólások száma : 127
Pontok : 1119585
Köszönetek száma : 143
Re: Olvasd el ! ! ! ! ! !
DIRTYYYYYYYM nagyonnagyon szorítani fogok érted, drága, egyetlen bátyám nagyon remélem, hogy minden rendben lesz és még fogunk találkozni, és még leszel fent!! kérlek ne hagyj itt minket!! legyél nagyonnagyon erős Tomi, nem mehetsz el!! mindenki szorít majd érted!!
imádlak!!!!!
imádlak!!!!!
Dirtym nagyon szeretlek ott leszek veled a nap 24 órájában és támogatni foglak meg puszilgatni :E
meg fogsz gyógyulni! nagyon nagyon nagyon nagyon imádlak, szerelmem!
meg fogsz gyógyulni! nagyon nagyon nagyon nagyon imádlak, szerelmem!
Nagyon lehangoló hír.
Őszinte részvétem a szeretteidnek; neked.
Remélem összekapod majd magad, és túl esel majd könnyedén a műtéten majd pedig gyorsan összeszeded magad. Mint a többiek, én is nagyon szorítok majd érted. Eltudom képzelni mennyire nehéz lehetett ezeket a sorokat leírnod nekünk.
Legyél erős és szedd össze magad amennyire csak lehet!
Őszinte részvétem a szeretteidnek; neked.
Remélem összekapod majd magad, és túl esel majd könnyedén a műtéten majd pedig gyorsan összeszeded magad. Mint a többiek, én is nagyon szorítok majd érted. Eltudom képzelni mennyire nehéz lehetett ezeket a sorokat leírnod nekünk.
Legyél erős és szedd össze magad amennyire csak lehet!
[MOD]Viktoria- Fórum Moderátor ~ NeverEver céh vezére
- Hozzászólások száma : 446
Pontok : 762286
Köszönetek száma : 516
kicsi_nunis- Közvetítő
- Hozzászólások száma : 53
Pontok : 267596
Köszönetek száma : 20
Fiammm ne tedd ezt velünk, meg kell hogy gyógyulj és tudom, érzem, hogy megfogsz gyógyulni!! mert igen is erős vagy!
Ezt nem hiszem el
Be strong!!!!!!! legyél nagyoooon erőős! gyógyulj meg nagyooon hamar!!
Be strong!!!!!!! legyél nagyoooon erőős! gyógyulj meg nagyooon hamar!!
Kittenz- ★★★★Mester★★★★
- Hozzászólások száma : 290
Pontok : 1028195
Köszönetek száma : 323
Tartózkodási hely : Barbie world :3 wit my love and wit my best friends o.o <3
Dirtyyyyyyyyy Dötiiiiii neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sajnálom Tomi, későn vettem észre a témádat
most, hogy már túl vagy a műtéten épülj fel nagyoooooooooooooooon --nágyóóón hamar!!! adj valami életjelet nekünk....!!!
remélem sikeresen ment a műtét, és most gyorsan gyógyulsz...
Angi puszija egészséges és olykor életmenő lehet kérj tőle jó sokat!
SZERETLEEEEEEEEEEEK<3333333333333
My lovely Amy told me what is going on here.
It was very sad to hear that one member of this team is very ill.
Dear Dirty,
Be very-very strong and get well soon!
It was very sad to hear that one member of this team is very ill.
Dear Dirty,
Be very-very strong and get well soon!
Lisa.- Professzionális
- Hozzászólások száma : 60
Pontok : 654821
Köszönetek száma : 49
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kedves sorait ! ! : ) Nagyon jó érzéssel töltött el elolvasni . : )
Kíra , drága , egyetlen hugocskám ! ! Nagyon imádlak téged és köszönöm az aggodalmadat ! < 3
Angi nyuszim , cicám , életem , mindenem hála neked könnyebben túlvészeltem a rettenetes napjaimat . : ) Nagyon szépen köszönök neked mindent ! ! Imádlak ! < 3 < 3
Viktória , köszönöm a mesés megfogalmazást . x D Valamint az aggodalmadat is . : )
kicsi_nunis , meglepetéssel töltött el , hogy te is aggódtál értem . : ) Köszönöm ! !
Fruzska , meggyógyultam , erős vagyok ! : ) Szeretlek muter ! < 3
Katika . : ) I was strong , vagy mi . x D
Diuss . < 3 Én is nagyon szeretlek és köszönöm a te aggodalmadat és a gyönyörű szavaidat is ! < 3 : D
Kakashi , thx ! ! ; )
Lisa , thank you you are kind . : D Im well now . : D
Katherine csúnya hozzászólásait eltöröltem , Kakashi kommentjét átszerkesztettem .
Mindenki aggodalmát köszönöm ! ! !
Most már viszonylag jól vagyok szóval . . . : ) Vegyük úgy , hogy minden oké . ; ) Örülök , hogy újra feljárhatok közétek , hiányoztatok nagyon ! ! : D
Csók,
Dirty.
Kíra , drága , egyetlen hugocskám ! ! Nagyon imádlak téged és köszönöm az aggodalmadat ! < 3
Angi nyuszim , cicám , életem , mindenem hála neked könnyebben túlvészeltem a rettenetes napjaimat . : ) Nagyon szépen köszönök neked mindent ! ! Imádlak ! < 3 < 3
Viktória , köszönöm a mesés megfogalmazást . x D Valamint az aggodalmadat is . : )
kicsi_nunis , meglepetéssel töltött el , hogy te is aggódtál értem . : ) Köszönöm ! !
Fruzska , meggyógyultam , erős vagyok ! : ) Szeretlek muter ! < 3
Katika . : ) I was strong , vagy mi . x D
Diuss . < 3 Én is nagyon szeretlek és köszönöm a te aggodalmadat és a gyönyörű szavaidat is ! < 3 : D
Kakashi , thx ! ! ; )
Lisa , thank you you are kind . : D Im well now . : D
Katherine csúnya hozzászólásait eltöröltem , Kakashi kommentjét átszerkesztettem .
Mindenki aggodalmát köszönöm ! ! !
Most már viszonylag jól vagyok szóval . . . : ) Vegyük úgy , hogy minden oké . ; ) Örülök , hogy újra feljárhatok közétek , hiányoztatok nagyon ! ! : D
Csók,
Dirty.
Dirty- Mester
- Hozzászólások száma : 127
Pontok : 1119585
Köszönetek száma : 143
DIRTYYYYYYYYY *kisses*kisses*kisses* (K) (K) (K)
JAJ bratyesz tudtam én, hogy kemény fából faragtak téged O-O <33333333333333 nagyon örülök, hogy jól vagy ^-^ ne legyél betegebb!! x-x imádlak Tomóóóóóóó !! o-o <33
JAJ bratyesz tudtam én, hogy kemény fából faragtak téged O-O <33333333333333 nagyon örülök, hogy jól vagy ^-^ ne legyél betegebb!! x-x imádlak Tomóóóóóóó !! o-o <33
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szer. Nov. 14, 2012 5:08 am by Diamond
» Letz talk in Englishhhhhhhh! :3
Szer. Nov. 14, 2012 5:04 am by Diamond
» MI AZ HOGY NINCS MIHEZ HOZZÁSZÓLNOM?O-O
Szer. Nov. 14, 2012 5:02 am by Diamond
» Meglepetééééés!!!:)
Szer. Nov. 14, 2012 5:01 am by Diamond
» Itt hagyom a fórumot - ezúttal végleg
Szer. Nov. 14, 2012 5:00 am by Diamond
» Boldog születésnapot Kate!<3
Szer. Nov. 14, 2012 4:57 am by Diamond
» Tell everything about you. IN ENGLISH.
Hétf. Nov. 05, 2012 8:29 am by Kittenz
» FIGYELMEZTETÉSEK
Szer. Okt. 31, 2012 9:11 pm by Devil
» "we are sorry" topic to Vikk -.-
Szer. Okt. 31, 2012 9:00 pm by Devil