Most active topic starters
Fruzsi | ||||
Diamond | ||||
[MOD]Viktoria | ||||
Kíra | ||||
Kittenz | ||||
DarkAngel | ||||
kicsi_nunis | ||||
Admin | ||||
Dirty | ||||
Lisa. |
November 2024
Hétf. | Kedd | Szer. | Csüt. | Pént. | Szomb. | Vas. |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Legutóbbi témák
miért kéne továbbra is a teamben lenned avagy miért vagy még team tag?
+4
[MOD]Viktoria
Kakashi
Fruzsi
DarkAngel
8 posters
1 / 1 oldal
miért kéne továbbra is a teamben lenned avagy miért vagy még team tag?
-Miért kéne továbbra is a Team-ben lenned?/
-Miért vagy Team Tag?
érdekel ki-mit gondol magáról és írjátok le a team-be kerülésetek történetét is kezdem énxd
már 2011 nyara óta a Teamben vagyok, [GM]DarkAngel ként kezdtem.akkor még nem volt fórum, csak weboldal és facebook na meg msn.akkoriban még kevesebb dolga volt a team tagoknak...:E de én rengeteg ötlettel szolgáltam Fruzsinak az MSN-en, sokat segítettem a weboldalon és a facebookon is szorgoskodtam.egy nap, Fruzsi úgy döntött, hogy a munkám meghozta gyümölcsét és előléptetett.akkoriban lettem [GA]DarkAngel.óriási örömömet leltem ebben.ja és akkor még csak ők voltak a teamben: [SA]Fruzsi , [SA]Kriszti , [GA]Diamond , [GA]Linda és [GM]Kid szóval több munka jutott 1 team tagra...:W a teamben azért kell továbbra is maradnom, mert még rengeteg ötlet van a tarsolyomban és MSN-en mindennap közlöm ezeket Fruzsival.. :W valamint a szerver megnyíltával tökéletes munkát fogok végezni!
veletek mizujs?
-Miért vagy Team Tag?
érdekel ki-mit gondol magáról és írjátok le a team-be kerülésetek történetét is kezdem énxd
már 2011 nyara óta a Teamben vagyok, [GM]DarkAngel ként kezdtem.akkor még nem volt fórum, csak weboldal és facebook na meg msn.akkoriban még kevesebb dolga volt a team tagoknak...:E de én rengeteg ötlettel szolgáltam Fruzsinak az MSN-en, sokat segítettem a weboldalon és a facebookon is szorgoskodtam.egy nap, Fruzsi úgy döntött, hogy a munkám meghozta gyümölcsét és előléptetett.akkoriban lettem [GA]DarkAngel.óriási örömömet leltem ebben.ja és akkor még csak ők voltak a teamben: [SA]Fruzsi , [SA]Kriszti , [GA]Diamond , [GA]Linda és [GM]Kid szóval több munka jutott 1 team tagra...:W a teamben azért kell továbbra is maradnom, mert még rengeteg ötlet van a tarsolyomban és MSN-en mindennap közlöm ezeket Fruzsival.. :W valamint a szerver megnyíltával tökéletes munkát fogok végezni!
veletek mizujs?
Re: miért kéne továbbra is a teamben lenned avagy miért vagy még team tag?
[GA]DarkAngel igazat mondott én elmondom, hogy kiknek vettem/veszem hasznát a teamben:
[SA]Kriszti
[GA]DarkAngel
[GA]Diamond
[GA]Katherine
[GM]Lucii
[MOD]Vikiiii
a többiek legyenek fent többet, dolgozzanak többet, komizannak többet
[SA]Kriszti
[GA]DarkAngel
[GA]Diamond
[GA]Katherine
[GM]Lucii
[MOD]Vikiiii
[SA]Fruzsi írta:[GA]DarkAngel igazat mondott én elmondom, hogy kiknek vettem/veszem hasznát a teamben:
[SA]Kriszti
[GA]DarkAngel
[GA]Diamond
[GA]Katherine
[GM]Lucii
[MOD]Vikiiii
Én rendszeresen napi 4xer nézek fel de komizni nem szoktam de képbe vagyok a történésekkel.
Nekem a Team-be kerülésem nagyon bonyolultul történt. Rengetegen ellenem voltak, de egy páran pártoltak. Sokan lenéztek, beszóltak, kiközösítettek, de voltak olyanok akik kedveltek.
A MOD-ok munkáját már az előtt elkezdtem mielőtt jómagam is MOD lettem volna. Tettem néhány hasznos megjegyzést és nyitottam néhány hasznos témát. Egy ideig minden jól ment, még nem néhány embernek elege nem lett abból, hogy Fruzsi (és a többiek) dicsérik a munkámat és, hogy Fruzsi azon gondolkozott, hogy MOD legyek-e. Legelőször ezt az ajánlatot elutasítottam, mert nem szerettem volna, hogy miattam legyenek viták a Team-ben illetve, hogy miattam néhányan kilépjenek. Minden folytatódott tovább a felesleges vitákkal... Egészen Február 6-ig. Az a nap volt az a csodálatos nap, igen, mikor [LazyMonkey]VikkVikk -ből [MOD]Vikiiii lett, és azóta dicsőn viselem ezt a rangot! Továbbra is teszem a MOD-ok dolgát és nyitom a fontos témákat, adom a jó tanácsokat, és írom a hasznos hozzászólásokat.
Fruzsi;
Szerintem SOHA ne tégy' különbséget a Team Tagok között! Ez nagyon-nagy szemétség volt tőled. Senki nem jobb a másiknál. Valaki kicsit aktívabb, valaki kevésbé, de ez MÉG semmit nem jelent. Mivel a szerver még nincs kész, kevés a munka! (Ezt már 100-an elmondták, 100-szor!)
A MOD-ok munkáját már az előtt elkezdtem mielőtt jómagam is MOD lettem volna. Tettem néhány hasznos megjegyzést és nyitottam néhány hasznos témát. Egy ideig minden jól ment, még nem néhány embernek elege nem lett abból, hogy Fruzsi (és a többiek) dicsérik a munkámat és, hogy Fruzsi azon gondolkozott, hogy MOD legyek-e. Legelőször ezt az ajánlatot elutasítottam, mert nem szerettem volna, hogy miattam legyenek viták a Team-ben illetve, hogy miattam néhányan kilépjenek. Minden folytatódott tovább a felesleges vitákkal... Egészen Február 6-ig. Az a nap volt az a csodálatos nap, igen, mikor [LazyMonkey]VikkVikk -ből [MOD]Vikiiii lett, és azóta dicsőn viselem ezt a rangot! Továbbra is teszem a MOD-ok dolgát és nyitom a fontos témákat, adom a jó tanácsokat, és írom a hasznos hozzászólásokat.
Fruzsi;
Szerintem SOHA ne tégy' különbséget a Team Tagok között! Ez nagyon-nagy szemétség volt tőled. Senki nem jobb a másiknál. Valaki kicsit aktívabb, valaki kevésbé, de ez MÉG semmit nem jelent. Mivel a szerver még nincs kész, kevés a munka! (Ezt már 100-an elmondták, 100-szor!)
[MOD]Viktoria- Fórum Moderátor ~ NeverEver céh vezére
- Hozzászólások száma : 446
Pontok : 762186
Köszönetek száma : 516
[MOD]Vikiiii írta:
Fruzsi;
elnézést kérek! valóban szemétség volt!
amúgy igazat mondtál (a bekerülésedről)
a teamben vagyok mert én vagyok Fruzsi szeme fénye o.o!
Micsoda sztorik
ooh igen mikor még [GM]Kid is tag volt x-x miért léptem ki ''pár'' dolgozat miatt?! >-<
ooh igen mikor még [GM]Kid is tag volt x-x miért léptem ki ''pár'' dolgozat miatt?! >-<
Kakashi mindennap belép :> szóval neki is veszed hasznát^^ a komizás meg nem kötelező
Kittenz- ★★★★Mester★★★★
- Hozzászólások száma : 290
Pontok : 1028095
Köszönetek száma : 323
Tartózkodási hely : Barbie world :3 wit my love and wit my best friends o.o <3
Diamond, igen hogyne
jójó elnézést kérek azért amiért különbséget tettem...
jójó elnézést kérek azért amiért különbséget tettem...
Fruzsi , bakker , vannak fontosabb dolgaim is mostanában mint ez a fórum .
Dirty- Mester
- Hozzászólások száma : 127
Pontok : 1119485
Köszönetek száma : 143
Similar topics
» SZAVAZZ : KICSI_NUNIS VAGY DIAMOND VAGY DARKANGEL VAGY VIKI?????????????????????????
» +- a postokon avagy köszönöm
» Miért lett rózsaszín a nevem? ><
» Devil -.- miért is zártad be a témát? u.u
» Köszönet MINDEN team tagnak! :)
» +- a postokon avagy köszönöm
» Miért lett rózsaszín a nevem? ><
» Devil -.- miért is zártad be a témát? u.u
» Köszönet MINDEN team tagnak! :)
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szer. Nov. 14, 2012 5:08 am by Diamond
» Letz talk in Englishhhhhhhh! :3
Szer. Nov. 14, 2012 5:04 am by Diamond
» MI AZ HOGY NINCS MIHEZ HOZZÁSZÓLNOM?O-O
Szer. Nov. 14, 2012 5:02 am by Diamond
» Meglepetééééés!!!:)
Szer. Nov. 14, 2012 5:01 am by Diamond
» Itt hagyom a fórumot - ezúttal végleg
Szer. Nov. 14, 2012 5:00 am by Diamond
» Boldog születésnapot Kate!<3
Szer. Nov. 14, 2012 4:57 am by Diamond
» Tell everything about you. IN ENGLISH.
Hétf. Nov. 05, 2012 8:29 am by Kittenz
» FIGYELMEZTETÉSEK
Szer. Okt. 31, 2012 9:11 pm by Devil
» "we are sorry" topic to Vikk -.-
Szer. Okt. 31, 2012 9:00 pm by Devil