Most active topic starters
Fruzsi | ||||
Diamond | ||||
[MOD]Viktoria | ||||
Kíra | ||||
DarkAngel | ||||
Kittenz | ||||
kicsi_nunis | ||||
Admin | ||||
Dirty | ||||
Lisa. |
November 2024
Hétf. | Kedd | Szer. | Csüt. | Pént. | Szomb. | Vas. |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Legutóbbi témák
Képek gyártása,tervezés,design ideje elkezdeni!
+3
Kíra
DarkAngel
Kitti
7 posters
1 / 1 oldal
Képek gyártása,tervezés,design ideje elkezdeni!
sztem ideje lenne megtervezni a klienst hátha könnyebben menne majd ha odajuttok(: csináltam pár kezdő képet de te talán hasznát vehetitek:
Bejelentkező ablak:
Patcher háttér:
Csak úgy:
remélem veszitek majd vmi hasznátxdBejelentkező ablak:
Patcher háttér:
Csak úgy:
Kitti- Újonc
- Hozzászólások száma : 8
Pontok : 1235419
Köszönetek száma : 11
Re: Képek gyártása,tervezés,design ideje elkezdeni!
remek(Y)
tökéletesen úton haladsz a benyalizással Amynél,Fruzsinál és Vikinél;D csak így tovább!
utóirat: szerintem ezek nagyon egyszerű képek ilyet mindenki tud csinálni...ha ilyen képek lesznek a Mt2R-ben inkább megriadnak a játékosok szerintem hagyd ezt a munkát Dirtyre és Fruzsira vagy egyéb design szerkesztőkre és fejezd be a nyalizást, de a bejelentkezőablak nem lett rossz.
tökéletesen úton haladsz a benyalizással Amynél,Fruzsinál és Vikinél;D csak így tovább!
utóirat: szerintem ezek nagyon egyszerű képek ilyet mindenki tud csinálni...ha ilyen képek lesznek a Mt2R-ben inkább megriadnak a játékosok szerintem hagyd ezt a munkát Dirtyre és Fruzsira vagy egyéb design szerkesztőkre és fejezd be a nyalizást, de a bejelentkezőablak nem lett rossz.
[GA]DarkAngel írta:remek(Y)
nekem mind tetszik o-o : -o
Angii te mindig az igazat mondod! lehetne csinálni egy könyvet arról, hogy hogyan nyald be magad Amynél xD Fruzsinál még annyira nem is egyszerű. ja és a könyv írója Viki lenne xD ők tudják hogyan kell ezt csinálni:p a könyv 2. részét meg ez a Kitti írná x-D
goodidea o-o
Nekem is tetszik az összes kép, köszönjük szépen, de szerintem majd a játékhoz szükséges képeket, témákat, design-et Fruzsi fogja elkészíteni(:!
Mellesleg én ezt nem hívom nyalizásnak ... lehet, hogy
-Unalmában csinált nekünk pár képet
-Segíteni akar
-Ötletekkel szolgál
ki tudja ?! nem csak nyalizni lehet azzal h valaki képeket csinál:'D
még 1x köszönjük szépen Kitti!
Mellesleg én ezt nem hívom nyalizásnak ... lehet, hogy
-Unalmában csinált nekünk pár képet
-Segíteni akar
-Ötletekkel szolgál
ki tudja ?! nem csak nyalizni lehet azzal h valaki képeket csinál:'D
még 1x köszönjük szépen Kitti!
természetesen ezzel nem nyalizni akartam hanem szerettem volna ha valamelyik képem segítséget nyujtana vagy esetleg fel is használnátok -.- milyen rosszindulatú emberek vannak itt én ezt nem értem, néha uralkodjatok magatokon!!!!!! Diamond neked van igazad és én köszönöm:))))
Kitti- Újonc
ja légyszi zárjátok a témát :Đ thxxx
Kitti- Újonc
Nem értem hogy nektek mi a bajotok azzal ha valaki képekkel kedveskedik nekünk vagy ezzel segíti munkánkat.Kitti én azt mondom ne törődj Kírával és DarkAngellel mindig csak mondják a magukét ami már kezd "kicsit" (nagyon) unalmas lenni.Nagyon szépen köszönjük a képeket, elképzelhető, hogy még vesszük hasznát.
[SA]Fruzsi
[SA]Fruzsi
Admin írta:Nem értem hogy nektek mi a bajotok azzal ha valaki képekkel kedveskedik nekünk vagy ezzel segíti munkánkat.Kitti én azt mondom ne törődj Kírával és DarkAngellel mindig csak mondják a magukét ami már kezd "kicsit" (nagyon) unalmas lenni.Nagyon szépen köszönjük a képeket, elképzelhető, hogy még vesszük hasznát.
[SA]Fruzsi
és volálá lássatok csodát ITT van az a személy akinek MINDIG IGAZA VAN: [SA]FRUZSI!
köszönöm szépen ezt a kommentet lájkolnám 1000x is!! [nem Angi az akinek mindig igaza van:'DD]
[TA]Diamond írta:Admin írta:Nem értem hogy nektek mi a bajotok azzal ha valaki képekkel kedveskedik nekünk vagy ezzel segíti munkánkat.Kitti én azt mondom ne törődj Kírával és DarkAngellel mindig csak mondják a magukét ami már kezd "kicsit" (nagyon) unalmas lenni.Nagyon szépen köszönjük a képeket, elképzelhető, hogy még vesszük hasznát.
[SA]Fruzsi
és volálá lássatok csodát ITT van az a személy akinek MINDIG IGAZA VAN: [SA]FRUZSI!
köszönöm szépen ezt a kommentet lájkolnám 1000x is!! [nem Angi az akinek mindig igaza van:'DD]
na jó az igazi okát nem tudom (tudjuk) hogy miért is csinált Kitti képeket nekünk?talán azért, hogy segítse a szerver haladását, vagy pedig hogy szerezzen hírnevet és benyalja magát egyeseknél?
csak emlékezzünk vissza Viki és adott pár ötletet amik [TA]Diamondnak nagyon tetszettek (például ez itt: https://metin2reload.hungarianforum.com/t94-csak-egy-otlet régebbieket nem találtam.). de biztos volt még számtalan, ja és persze a híres nevezetes ,,barátság teszt" ami segítségével barátságot kapott Vikike annak ellenére hogy senkit nem is ismert. Kitti én azt mondom nyiss egy témát ,,barátság teszt" névvel, kérdezz 5 db kérdést és 100% hogy ,,Viki:3" és ,,[TA]Diamond" válaszolni fognak és máris meg kapod a barátságukat! (Y) de vigyázz mert a végén kiderül hogy 2 aljas r*b*ncról van szó:S
Amy én soha nem állítottam hogy nekem mindig igazam van, csak általában:W
[TA]Diamond írta:Admin írta:Nem értem hogy nektek mi a bajotok azzal ha valaki képekkel kedveskedik nekünk vagy ezzel segíti munkánkat.Kitti én azt mondom ne törődj Kírával és DarkAngellel mindig csak mondják a magukét ami már kezd "kicsit" (nagyon) unalmas lenni.Nagyon szépen köszönjük a képeket, elképzelhető, hogy még vesszük hasznát.
[SA]Fruzsi
na jó az igazi okát nem tudom (tudjuk) hogy miért is csinált Kitti képeket nekünk?talán azért, hogy segítse a szerver haladását, vagy pedig hogy szerezzen hírnevet és benyalja magát egyeseknél?
csak emlékezzünk vissza Viki is adott pár ötletet amik [TA]Diamondnak nagyon tetszettek (például ez itt: https://metin2reload.hungarianforum.com/t94-csak-egy-otlet régebbieket nem találtam.). de biztos volt még számtalan, ja és persze a híres nevezetes ,,barátság teszt" ami segítségével barátságot kapott Vikike annak ellenére hogy senkit nem is ismert. Kitti én azt mondom nyiss egy témát ,,barátság teszt" névvel, kérdezz 5 db kérdést és 100% hogy ,,Viki:3" és ,,[TA]Diamond" válaszolni fognak és máris meg kapod a barátságukat! (Y) de vigyázz mert a végén kiderül hogy 2 aljas r*b*ncról van szó:S
Amy én soha nem állítottam hogy nekem mindig igazam van, csak általában:W
ja #a témát nyitom mert biztos akarnak a semleges tagjaink is hozzászólni.
Nektek muszáj engem mindenbe belekeverni?Csomó olyan téma van amihez hozzá sem szóltam volna ha ti nem kevertek bele hát itt egy újabb.
De teszek erre is ,nem fogok senkivel vitatkozni.
De teszek erre is ,nem fogok senkivel vitatkozni.
[MOD]Viktoria- Fórum Moderátor ~ NeverEver céh vezére
- Hozzászólások száma : 446
Pontok : 762186
Köszönetek száma : 516
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szer. Nov. 14, 2012 5:08 am by Diamond
» Letz talk in Englishhhhhhhh! :3
Szer. Nov. 14, 2012 5:04 am by Diamond
» MI AZ HOGY NINCS MIHEZ HOZZÁSZÓLNOM?O-O
Szer. Nov. 14, 2012 5:02 am by Diamond
» Meglepetééééés!!!:)
Szer. Nov. 14, 2012 5:01 am by Diamond
» Itt hagyom a fórumot - ezúttal végleg
Szer. Nov. 14, 2012 5:00 am by Diamond
» Boldog születésnapot Kate!<3
Szer. Nov. 14, 2012 4:57 am by Diamond
» Tell everything about you. IN ENGLISH.
Hétf. Nov. 05, 2012 8:29 am by Kittenz
» FIGYELMEZTETÉSEK
Szer. Okt. 31, 2012 9:11 pm by Devil
» "we are sorry" topic to Vikk -.-
Szer. Okt. 31, 2012 9:00 pm by Devil