Most active topic starters
Fruzsi | ||||
Diamond | ||||
[MOD]Viktoria | ||||
Kíra | ||||
Kittenz | ||||
DarkAngel | ||||
kicsi_nunis | ||||
Dirty | ||||
Admin | ||||
Lisa. |
November 2024
Hétf. | Kedd | Szer. | Csüt. | Pént. | Szomb. | Vas. |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Legutóbbi témák
Friends and Foes
4 posters
1 / 1 oldal
Friends and Foes
= Barátok és ellenségek, Legjobb barátod és a legutáltabb személy számodra egy kis kíváncsiskodás.
Feladat o-o : először mindenki írja le a kedvenc sztárját és hogy miért ő a kedvence majd akit a legjobban utál s hogy miért...
majd emberek közül ki a bff-e / kedvence majd akit a legjobban utál a METIN2RELOAD FÓRUMÁN!
kezdek is O-O :
kedvenc sztárom: Brad Pitt ~ Miért? mert dögös! :$:
utálom: SP ~ Miért? mert egy beképzelt, meleg, szar énekes (N)
kedvencem a Metin2Reload fórumán: [GA]DarkAngel ~ Miért? meeeert imáááádooom ő a legeslegjobb!! o-o
utálom a Metin2Reload fórumán: Viki:3 ~ Miért? mert egy nyalizós,egoista,beképzelt leányzóó. x-x
csak az igazat mondom o-o tegyetek ti is így!
Feladat o-o : először mindenki írja le a kedvenc sztárját és hogy miért ő a kedvence majd akit a legjobban utál s hogy miért...
majd emberek közül ki a bff-e / kedvence majd akit a legjobban utál a METIN2RELOAD FÓRUMÁN!
kezdek is O-O :
kedvenc sztárom: Brad Pitt ~ Miért? mert dögös! :$:
utálom: SP ~ Miért? mert egy beképzelt, meleg, szar énekes (N)
kedvencem a Metin2Reload fórumán: [GA]DarkAngel ~ Miért? meeeert imáááádooom ő a legeslegjobb!! o-o
utálom a Metin2Reload fórumán: Viki:3 ~ Miért? mert egy nyalizós,egoista,beképzelt leányzóó. x-x
csak az igazat mondom o-o tegyetek ti is így!
Re: Friends and Foes
Kedvenc sztárom: Avril Lavigne
Miért? Mert nagyon szép a hangja és Ő a példaképem.
Az a sztár akit utálok: Lady Gaga
Miért? Szerintem nincs jó hangja és inkább mehetne p. sztárnak mint énekesnek.
Legjobb barátom a Metin2Reload.hungarianforum.com -on: [TA]Diamond
Miért? Mert ő mindig kiállt mellettem, megvédett igazi hűséges barát.
Ellenségem a Metin2Reload.hungarianforum.com -on: [GA]DarkAngel
Miért? Mert okkal - ok nélkül sérteget.
Miért? Mert nagyon szép a hangja és Ő a példaképem.
Az a sztár akit utálok: Lady Gaga
Miért? Szerintem nincs jó hangja és inkább mehetne p. sztárnak mint énekesnek.
Legjobb barátom a Metin2Reload.hungarianforum.com -on: [TA]Diamond
Miért? Mert ő mindig kiállt mellettem, megvédett igazi hűséges barát.
Ellenségem a Metin2Reload.hungarianforum.com -on: [GA]DarkAngel
Miért? Mert okkal - ok nélkül sérteget.
[MOD]Viktoria- Fórum Moderátor ~ NeverEver céh vezére
- Hozzászólások száma : 446
Pontok : 762186
Köszönetek száma : 516
KÍRA!♥
kedvenc sztár: Angel miért? mert angyali kurva jó számai vannak amik ráadásul igazak is;)
utált sztár: SP miért? mert buzi!:''D
kedvenc metin2reloados: Kíra (aka. ex [GM]Kid)♥♥ miért? mert ő a mindenem és ő a kezdetektől a végekig kiállt mellettem nem úgy mint egyesek♥ igazi barátnőnek tartom és remélem ez az érzés kölcsönös!:$♥♥ nagyon szeretlek Kíí<3 és természetesen [MOD]Dirty♥♥♥♥ miért? mert a pasim és imádom<3♥
utált metin2reloados: itt is muszáj 2-t mondanom :W első Viki:3 (aka. Viktóriááá-.-) miért? szerintem mindenki tudja mit is tett az életemmel ez a tetves ribanc:) szopj le egy oláhfaszt!:'D második [TA]Diamond (aka. csalódtam benned') miért? mert hagyta hogy Viktória ezt tegye vele:') én kibaszottul bánom mind ezt de ő magasról leszarja!:'( sajnos ez van... elhagyott egy ribancért(Y)
legyetek boldogok.!
kedvenc sztár: Angel miért? mert angyali kurva jó számai vannak amik ráadásul igazak is;)
utált sztár: SP miért? mert buzi!:''D
kedvenc metin2reloados: Kíra (aka. ex [GM]Kid)♥♥ miért? mert ő a mindenem és ő a kezdetektől a végekig kiállt mellettem nem úgy mint egyesek♥ igazi barátnőnek tartom és remélem ez az érzés kölcsönös!:$♥♥ nagyon szeretlek Kíí<3 és természetesen [MOD]Dirty♥♥♥♥ miért? mert a pasim és imádom<3♥
utált metin2reloados: itt is muszáj 2-t mondanom :W első Viki:3 (aka. Viktóriááá-.-) miért? szerintem mindenki tudja mit is tett az életemmel ez a tetves ribanc:) szopj le egy oláhfaszt!:'D második [TA]Diamond (aka. csalódtam benned') miért? mert hagyta hogy Viktória ezt tegye vele:') én kibaszottul bánom mind ezt de ő magasról leszarja!:'( sajnos ez van... elhagyott egy ribancért(Y)
legyetek boldogok.!
természetesen kölcsönös az érzésünk ikrem<333♥♥
és nyugodj meg Angiii én örökre veled leszek♥ szard le őket ...! o-o
és nyugodj meg Angiii én örökre veled leszek♥ szard le őket ...! o-o
nem hagytalak el drága Angelina, sajnálom, hogy neked csak EGY barátnőd VAN és neked csak EGY barátnő KELL.tudod nekem rengeteg barátom van és minél többet szeretnék és mindet egyformán szeretem!én nem te vagyok nekem nem csak egy ember kell :'D nekem sok és a régieket SE DOBOM EL.de most már elegem lett belőled és a hisztijeidből nőj már fel!és ne hisztizzél itt össze vissza meg ne keverd a sok szart!köszönjük szépen további kellemes hétvégét, BUÉK!
[TA]Diamond írta:nem hagytalak el drága Angelina, sajnálom, hogy neked csak EGY barátnőd VAN és neked csak EGY barátnő KELL.tudod nekem rengeteg barátom van és minél többet szeretnék és mindet egyformán szeretem!én nem te vagyok nekem nem csak egy ember kell :'D nekem sok és a régieket SE DOBOM EL.de most már elegem lett belőled és a hisztijeidből nőj már fel!és ne hisztizzél itt össze vissza meg ne keverd a sok szart!köszönjük szépen további kellemes hétvégét, BUÉK!
Eh mennyire egyet értek veled. :3♥
[MOD]Viktoria- Fórum Moderátor ~ NeverEver céh vezére
- Hozzászólások száma : 446
Pontok : 762186
Köszönetek száma : 516
[TA]Diamond írta:nem hagytalak el drága Angelina, sajnálom, hogy neked csak EGY barátnőd VAN és neked csak EGY barátnő KELL.tudod nekem rengeteg barátom van és minél többet szeretnék és mindet egyformán szeretem!én nem te vagyok nekem nem csak egy ember kell :'D nekem sok és a régieket SE DOBOM EL.de most már elegem lett belőled és a hisztijeidből nőj már fel!és ne hisztizzél itt össze vissza meg ne keverd a sok szart!köszönjük szépen további kellemes hétvégét, BUÉK!
lehet h csak egy barátnőm van és lehet h nekem csak egy kell, de ehhez az egyhez hűséges vagyok és ő is az hozzám:) és mellesleg eldobod a régieket el el el el és el!ne tagadd!én nőjjek fel? én? *nevetőgörcs* azabeszéd Amyke(Y)
[GA]DarkAngel írta:[TA]Diamond írta:nem hagytalak el drága Angelina, sajnálom, hogy neked csak EGY barátnőd VAN és neked csak EGY barátnő KELL.tudod nekem rengeteg barátom van és minél többet szeretnék és mindet egyformán szeretem!én nem te vagyok nekem nem csak egy ember kell :'D nekem sok és a régieket SE DOBOM EL.de most már elegem lett belőled és a hisztijeidből nőj már fel!és ne hisztizzél itt össze vissza meg ne keverd a sok szart!köszönjük szépen további kellemes hétvégét, BUÉK!
lehet h csak egy barátnőm van és lehet h nekem csak egy kell, de ehhez az egyhez hűséges vagyok és ő is az hozzám:) és mellesleg eldobod a régieket el el el el és el!ne tagadd!én nőjjek fel? én? *nevetőgörcs* azabeszéd Amyke(Y)
ÉN MEGMONDTAM, HOGY AZ OGRÉK NEM ÉLNEK BOLDOGAN AMÍG MEG NEM HALNAK!
jaj bocsánat miket zagyválok itt össze?!O-O
én megmondtam, hogy Angi mindig az igazat mondjaaa!*-*
Kíra loves Angi írta:[GA]DarkAngel írta:[TA]Diamond írta:nem hagytalak el drága Angelina, sajnálom, hogy neked csak EGY barátnőd VAN és neked csak EGY barátnő KELL.tudod nekem rengeteg barátom van és minél többet szeretnék és mindet egyformán szeretem!én nem te vagyok nekem nem csak egy ember kell :'D nekem sok és a régieket SE DOBOM EL.de most már elegem lett belőled és a hisztijeidből nőj már fel!és ne hisztizzél itt össze vissza meg ne keverd a sok szart!köszönjük szépen további kellemes hétvégét, BUÉK!
ÉN MEGMONDTAM, HOGY AZ OGRÉK NEM ÉLNEK BOLDOGAN AMÍG MEG NEM HALNAK!
jaj bocsánat miket zagyválok itt össze?!O-O
én megmondtam, hogy Angi mindig az igazat mondjaaa!*-*
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szer. Nov. 14, 2012 5:08 am by Diamond
» Letz talk in Englishhhhhhhh! :3
Szer. Nov. 14, 2012 5:04 am by Diamond
» MI AZ HOGY NINCS MIHEZ HOZZÁSZÓLNOM?O-O
Szer. Nov. 14, 2012 5:02 am by Diamond
» Meglepetééééés!!!:)
Szer. Nov. 14, 2012 5:01 am by Diamond
» Itt hagyom a fórumot - ezúttal végleg
Szer. Nov. 14, 2012 5:00 am by Diamond
» Boldog születésnapot Kate!<3
Szer. Nov. 14, 2012 4:57 am by Diamond
» Tell everything about you. IN ENGLISH.
Hétf. Nov. 05, 2012 8:29 am by Kittenz
» FIGYELMEZTETÉSEK
Szer. Okt. 31, 2012 9:11 pm by Devil
» "we are sorry" topic to Vikk -.-
Szer. Okt. 31, 2012 9:00 pm by Devil